Over Bas van Gaal Elektro

Bas van Gaal Elektro is een installatiebedrijf dat steunt op 20 jaar ervaring met elektrotechniek. Wij bestaan inmiddels al ruim tien jaar en halen nog altijd veel plezier uit de verschillende opdrachten voor onze klanten. Enerzijds door de liefde voor elektrotechniek en anderzijds door het contact met de particuliere of zakelijke klant. Door een relatie op te bouwen met onze klanten kunnen wij hen nog beter van dienst zijn.

Zoals u mag verwachten beschikken wij over de benodigde diploma’s maar daarnaast zorgen wij dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste technieken. Deze technieken zijn toepasbaar op zowel de grotere als de kleinere installaties. We houden van de variatie van ons vak. We vormen een vaste kracht voor verschillende aannemersbedrijven maar we zijn ook zeker beschikbaar voor de kleinere klussen. En als de situatie er om vraagt dan zijn we zelfs op elk moment van de dag voor u klaar.

Wij zijn trots op zowel onze kwaliteit als onze flexibiliteit. Doordat we een sterk netwerk van professionals hebben kunnen we voor elke klus een team samenstellen dat op een korte termijn ingezet kan worden.